LOGIN

Wählen Sie die Seite, auf der Sie sich anmelden möchten:

Masser af muligheder

Som aftalepartner tilbyder vi dig en lang række muligheder for landespecifik markedsføring. Det kan være at deltage i messer og indkøbsprogrammer, newsletter-kampagner eller dit udstillingsvindue på vores online-portaler, som allerede kører i Tyskland, Holland og Sverige. Kontakt vores relevante filialer, hvis du er interesseret i vores markedsføringskampagner.

schuhe.de – Vores online-portal i Tyskland

Som en af de støres online-portaler for sko og tilbehør er schuhe.de forbindelsesleddet mellem slutkunder og lokale sko- og sportsforhandlere.
Alle specialforhandlere i ANWR-GROUP (Tyskland, Østrig og Schweiz) kan allerede findes på schuhe.de med deres eget visitkort (åbningstider, rute, mærkeportefølje, billeder af forretningen). P.t. bruger over 1.600 stationære specialforhandlere det digitale udstillingsvindue til at vise deres sortiment.

Bannerreklame, tv-kampagner, forlænget butiksdisk eller showroom for mærkerne: schuhe.de giver dig forskellige marketing-instrumenter, der viser dit mærke på bedste vis til dine slutkunder og specialforhandlere.

Din kontaktperson:
Eike Höfer
Tlf. 06182 – 928 2271

E-mail: eike.michael.hoefer(at)anwr-group.com

Topshoes.se - Vores online-portal i Sverige

Topshoes.se er en fælles e-commerce-website til medlemmerne af vores gruppe i Sverige. I kraft af den enkle, effektive betjening behøver medlemmerne ikke at kende noget til e-commerce eller IT i forvejen.

Nu kan medlemmerne have butikken åbnet hele døgnet rundt. Websiten administreres af det lokale ANWR-kontor i Sverige. Alle sko til forbrugeren leveres fra vore medlemmers lokale filialer. Der er allerede 30 medlemmer. 

TopShoe.nl - Vores online-portal i Holland

TopShoe.nl er webshoppen for vores medlemsvirksomheder i Holland.

I 2011 besluttede en gruppe af detailhandlere, der brændte for sko, at forene deres kræfter. Hvorfor skal du starte din egen webshop med et begrænset sortiment, når en stor webshop med stort udvalg til kunderne betyder et langt større potentiale?

På TopShoe.nl finder du ikke bare sko til hele familien, men også de fleste modemærker samt sko med perfekt pasform. Der er noget for enhver smag.

TopShoe.nl har succes og bliver endnu større. Lige nu er der over 40 uafhængige skoforhandlere med mere end 70 filialer, der tilbyder deres sortiment der. Med en rækkevidde på mere end 400 mærker er TopShoe.nl den største og mest alsidige webshop for sko i Holland.

TopShoe.nl er vinder af August Blanke-prisen 2016
https://www.youtube.com/watch?v=ICKPAo63VZI